Site Navigation

Your Account

Choose Language

'Slow down Turbo' message when I hit the migrate to Meta

It looks like when I click on migrate to Meta I get the 'Slow Down Turbo' message. I've checked and the two that I moved went over. So I'm not sure I understand why I'm not kept in the Meta view which is what it normally does.

Block Image

Answered! View the answer I have this problem too

Is this a good question?

Score 1
Add a comment

3 Answers

Chosen Solution

Okay, this seems like a simple issue. You're just being redirected to the wrong place. Our internal name for meta is ifixit_meta. For some reason you're being sent to the dozuki URL rather than the custom subdomain we have for it. You're seeing an error because we only allow pages do display if the URL matches what we expect.

We'll get this fixed. In the meantime, migrating should still work just fine, it just won't be as pretty.

UPDATE (3/30/2018)

This is fixed.

Was this answer helpful?

Score 2

Comments:

Thanks @evan !!

by

Add a comment
Most Helpful Answer

Sounds like you're hitting the rate limit for the "Migrate to Meta" vote. We should probably have that disabled for mods. How often do you hit the limit?

Was this answer helpful?

Score 2

Comments:

@evan - I would say I do one or two a week if that. So not that many times in moving things over. I've tried to move a few the other way when they really belong in Answers but it looks like I don't have the clout for that yet ;-}

by

Wait. Are you getting the error message every time you try to move something over?

by

@evan - Sadly yes, every time! Here's a test Q I posted and moved over: https://ifixit-meta.dozuki.com/Answers/V... and see above screen snapshot.

by

@evan - Any Ideas? the real answer I moved is here: Just a test! to check out moving answer to Meta

Some how it's going to fixit-meta.dozuki.com instead, and then somehow getting moved to meta.ifixit.com The URL link I posted above is when I got the message at the time I moved the question over.

by

I haven't had a chance to look into this just yet. I'll keep you posted as soon as I find out what's going on.

by

Add a comment

@kaykay said their is a problem with the servers. maybe thats it.

Perfect! Some users are still reporting outages. Glad it’s working for you.

On Feb 6, 2018, at 2:01 PM, @captainSnowball <removed> wrote:

Its up again It seems

Sent from Mail for Windows 10

From: Kay-Kay Clapp

Sent: Tuesday, February 6, 2018 5:00 PM

To: @captainSnowball

Subject: Re:

Ya :/ We’re having some issues but the team is working on it. Sorry about that! Appreciate your patience.

On Feb 6, 2018, at 1:45 PM, @captainSnowball <removed> wrote:

Hey, is iFixit and iFixit meta down? I keep getting

“meta.ifixit.com took too long to respond.” Same for iFixit. Just with www instead of meta.

Other websites are fine.

Was this answer helpful?

Score 0

Comments:

@captainsnowball - Aiden, I don't think this is related as this has been an issue for quite a few days.

by

Add a comment

Add your answer

Dan will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 0

Past 30 Days: 0

All Time: 0