Site Navigation

Your Account

Choose Language

Invalid POST request, CSRF token failure.

I’ve been running into this lately when trying to post comments. Am I doing something incorrectly?

https://www.ifixit.com/Answers/View/4929...

Got today 12/9/18 while trying to leave comment here: https://www.ifixit.com/Answers/View/5345...

Answer this question I have this problem too

Is this a good question?

Score 3

Comments:

@mayer Looks like a bug. We'll look into it. Can you send a screenshot of the error?

by

why are all these issues suddenly arising? broken web pages, random 410s, broken comments, missing images, etc. What's going on?

by

It must be my return to iFixit. I guess I'm bad luck!

by

Spent 25 minutes writing a killer comment with links and this error canned it all.

by

Show 4 more comments

Add a comment

6 Answers

Most Helpful Answer

@mayer & @kristen - I’ve found answers which have a lot of comments seem to bring it out.

Here’s one question that encounters it Can I upgrade iMac (Late 2015) fusion drive to SSD?

If I post an answer and then convert it to a comment that will work.

Was this answer helpful?

Score 3
Add a comment

Sorry everybody! We’ve been working really hard the past few weeks on making the website faster, and have been deploying a lot of changes. This bug was accidentally pushed out along with some performance improvements to Answers.

We just deployed a fix, let us know if you run into this again. Sorry for the trouble and the lost comments! :(

Was this answer helpful?

Score 3

Comments:

Thank god this got fixed. Thanks! =)

by

Alright, it’s fixed for me again. Thanks!

by

Add a comment

That’s a javascript error. Make sure you have javascript enabled, and check that your browser extensions aren’t blocking any javascript features (like some tracking blockers are known to do).

Was this answer helpful?

Score 2

Comments:

@jeffsu - Don't think thats it, its more likely something to do with the number of comments in a string. But only happens when you trying to post a comment directly, it don't happen when you post an answer and then convert it to a comment.

by

@danj Jeff's right, it's definitely a Javascript error. But, it could be caused by our code. Clearing your cookies will probably fix the issue in the short term while we work out the actual problem.

by

@jeffsu & @evan - I've been clearing my cache and even used a second system and still getting it. Any news from your direction?

We also appear to be loosing questions in both Answers and even here in Meta Meta's 'About' page - change 'software' to a more fitting word?. If one of you folks removed it should have come back with something other than a 410 error.

by

Add a comment

Thanks for being so patient, everyone! The issue should be fixed now, but please let us know if you see anything funky.

Was this answer helpful?

Score 2

Comments:

Thank You for the fix

by

Nope, I still have it.

by

Add a comment

I'm getting this error too. It's a global issue.

Block Image

Update (12/09/2018)

I just got this issue again while trying to comment on this question. Frustrating!

https://www.ifixit.com/Answers/View/5347...

Update (12/10/2018)

Just had it happen to me again on this question

https://www.ifixit.com/Answers/View/5333...

Update (12/10/2018)

This is too funny. I got the error while trying to post a comment here. Crap has officially hit the fan.

Was this answer helpful?

Score 0
Add a comment

Block Image

Same here.

Google Chrome Version 72.0.3626.7 (Official Build) dev (64-bit)

Was this answer helpful?

Score 0
Add a comment

Add your answer

mayer will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 0

Past 30 Days: 0

All Time: 0