Skip to main content
/

Site Navigation

Your Account

Choose Language

iRobot erases answer a question

Good afternoon everybody

I try to answer a question, but automatically iRobot erases the answer.

What am I doing wrong? Is it the link?

This is the question: https://es.ifixit.com/Answers/View/48041...

Since I write my first question, congratulations and thanks to everyone for the great job. From iFixit staff and moderators (heroes without a cloak) to everyone who spends a little of their time answering questions.

Apologies for my English, we are working on it ^^

Answered! View the answer I have this problem too

Is this a good question?

Score 1
Add a comment

1 Answer

Chosen Solution

Hi Oscar! Sorry about that. We have an automated spam filter that sometimes gets a little too aggressive and shoots down perfectly good posts by mistake. It may have been suspicious of the link you posted, but I've set it straight and restored your post.

I should probably warn you though, that site moderators may still remove your post as "not an answer." Folks who visit the Answers forum are looking for help with a specific problem, and iFixit is here to match them up with people who know the answer (or are willing to research it) and can arm them with a guide or other freely available resource to fix their problem themselves. Posting a link where they can buy a repair manual is better than nothing, but not really what this site is designed for. ;)

Was this answer helpful?

Score 2

Comments:

@jeffsu My intention is not to make you buy the manual, but to teach you that in those types of manuals you can find the help you need. If I do not have the answer I try to help with a clue or guidance on where to find it. Anyway I have clarified it in the edited answer.

We need more answers in Spanish.

Thanks for the quick solution and keep up the great work!

by

Add a comment

Add your answer

Oscar will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 0

Past 30 Days: 0

All Time: 0