Site Navigation

Your Account

Choose Language

Running into issues during edits

Hi there. I've noticed that during the last couple of days I get this error message "You've made too many edits recently. Wait a little while before you try again." frequently. This usually gets resolved by waiting and/ or trying multiple times again. This particular question https://www.ifixit.com/Answers/View/3841... does not allow me to edit it at all. Am I getting to fast in my old days or is iRobot having issues keeping up:-)?

Update (03/20/2017)

Ok, so this morning I am trying to edit the device on a question. Not just do I get the ""You've made too many edits recently. Wait a little while before you try again." but I noticed that this line was also showing up as an "Update" to the original question....

Block Image

Update (06/03/2017)

Okay this is creeping up more often now.

This is what I see

Block Image

and this is what "Answers" shows

Block Image

If I wait some time and edit the device and the title again, it seems to work.

Answer this question I have this problem too

Is this a good question?

Score 2

Comments:

Hmm, let me take a look! Is it always when editing posts?

by

@kyle not on all edits but it happens when I try to submit the edits.

by

Hey @oldturkey03, we were just looking into the "No Title" issue! Just so I understand correctly, you're getting rate limited directly after selecting "Switch to a question," so you're not able to save a title for the newly created question? Or are you not even being shown the edit page?

by

@evan yes I do get to the edit page etc.After I edit the title,most of the time I get the "You've made too many edits recently. Wait a little while before you try again." other times it looks like it took the title but will not display the title in "Answers". I can then no longer do any edits.

by

Got it, I'll take a look again! If you could email Kay-Kay more info / what the process is that you're going through, we'll see if we can figure it out.

by

Show 1 more comment

Add a comment

3 Answers

Most Helpful Answer

@evan This happens to me too about once a month.

Here's my post on this problem from March

You've made too many edits recently..

Was this answer helpful?

Score 3

Comments:

It's still doing it this morning. @kaykay I tried three times to edit the vulgarity out of this question and then it gave me the to many edits. It was showing that it did not do the edit, so I kept trying. I believe this was the first edit I had done since yesterday.

https://www.ifixit.com/Answers/Edit/4030...

by

Thanks for the head's up. It's being worked on as we speak. Thanks for being patient with us.

by

Add a comment

@mayer @oldturkey03 this should be fixed now! DM me if you're having anymore issues.

Was this answer helpful?

Score 2

Comments:

Thank you. Will notify if it happens again.

by

Add a comment

It looks like we were counting edits per time period incorrectly, but it should be fixed now. Please let me know if this is not the case! Thanks!

Was this answer helpful?

Score 1
Add a comment

Add your answer

oldturkey03 will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 0

Past 30 Days: 0

All Time: 0